Banner

Update coronavirus

19.03.2020

Op grond van officiële nationale verordeningen zijn enkele van onze buitenlandse productiebedrijven gesloten, waardoor de verzendhoeveelheid van onze producten vanaf week 13 met ca. 50% wordt verminderd. De in- en uitvoer van en naar onze productiebedrijven is nog steeds toegestaan, dus wij zullen de goederenstroom in stand houden en de fabrieken voorzien van grondstoffen voor de (hervatting) van de productie.

Vertraagd grensverkeer met goederen tussen ons logistiek centrum in Polen en de diverse landen kan enige vertraging in de uitlevering opleveren.

Aangezien wij ook grondstoffen uit de EU kopen, zijn er hier ook vertragingen. De eerste stoffenfabrikant heeft reeds de productie tot begin april stopgezet. In principe hebben wij voor 3 tot 6 maanden voorraad grondstoffen in ons logistieke centrum liggen, maar zoals gezegd neemt de productcapaciteit steeds verder af.

Wij staan continu in nauw contact met de verantwoordelijke autoriteiten in de diverse landen en zullen onmiddellijk reageren op hun aanbevelingen en instructies om iedereen te beschermen.

ZORG GOED VOOR UZELF EN BLIJF GEZOND!