Bekijk de collectie scholen / vakopleidingen

Beroepskleding voor scholen en vakopleidingen

Onze beroepskleding is ook geschikt voor scholen en vakopleidingen, waarbij representatieve werkkleding onderdeel van het lespakket is. Denk hierbij aan de opleiding tot gastheer/gastvrouw, kok of verpleegkundige. De Berkel ontzorgt in het gehele proces: van passen tot uitleveren.

De Berkel ontzorgt: hoe werkt het?

U kunt bij de samenstelling van het kledingpakket kiezen uit de vele modellen in onze collectie. Het is hierbij ook mogelijk om de kleding te voorzien van een logo of zelfs kleding op maat laten produceren. Als de keuze voor de modellen is gemaakt, gaat het proces als volgt:

  • Passessie plannen en coördineren
  • Pasformulieren verstrekken
  • Bestellingen coördineren
  • Betalingen afhandelen
  • Pakketten maken per student
  • Verzorgen van eventuele naleveringen

Het enige dat we nodig hebben is een ruimte waar studenten kunnen passen en uw hulp bij het versturen van de uitnodiging richting studenten.

Onze collectie werkkleding voor studenten

We hebben voor elke opleiding bijpassende werkkleding:

Horeca
Bent u op zoek naar kokskleding, bijvoorbeeld een koksbuis, sloof, of zoekt u kleding voor de bediening? Bekijk onze collectie 'Horeca'. 

Verzorging
Werkkleding voor de zorg, bijvoorbeeld voor verpleegkundigen in opleiding, maar ook voor schoonheidsspecialisten, verzorgenden, pedicures en kappers vindt u in ons overzicht 'Zorg'. 

 

Meer informatie over werkkleding voor scholen en vakopleidingen?

We komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Scholen / Vakopleidingen