Banner
 • Nieuwe kleding apotheek Haga Ziekenhuis

  14 augustus 2018

  De apotheek van het Haga Ziekenhuis in Den Haag is voorzien van nieuwe dienstkleding. Na jaren in een ander model van De Berkel te hebben gelopen in een paarse kleur, zijn de medewerksters erg  enthousiast over de nieuwe hessen in het blauw, die wat meer uitstraling heeft en professioneler oogt. Bovendien heeft deze meer draagcomfort door het toepassen van de flexfit mouw. 

  Lees verder
 • Dierenkliniek Putten in het nieuw

  29 juni 2018

  De medewerkers van Dierenkliniek Putten zijn helemaal blij met hun nieuwe bedrijfskleding. Ze kozen voor model Lara, een getailleerd damesjack met flexfit-mouwen voor extra draagcomfort. 

  Lees verder
 • Prinses Máxima Centrum kiest voor duurzame dienstkleding Tecawork™ Ecogreen

  6 juni 2018

  Het Prinses Máxima Centrum is het eerste kinderoncologisch centrum in Nederland met 100% duurzame dienstkleding. De nieuwe kledinglijn is tot stand gekomen dankzij een ongekende samenwerking tussen ontwerper, leverancier, producent en wasserij. In mei 2018 heeft het in Utrecht gevestigde Prinses Máxima Centrum haar deuren geopend. ...

  Lees verder
 • De Berkel op HEALTH&CARE in Gent

  24 april 2018

  De Berkel is van 24 t/m 26 april aanwezig op de HEALTH & CARE in Flanders Expo in Gent (BE). HEALTH & CARE is dé ontmoetingsplaats die 6.000 professionals uit de zorgsector, de zorgindustrie en de overheid samenbrengt. De sleutelbegrippen van dit platform zijn dan ook innoveren, ontmoeten en inspireren.  Bezoek ons in Stand 1F-47.  

  Lees verder
 • De Berkel op de Openhuisdagen van Henry Schein

  20 april 2018

  De Berkel is komende dagen aanwezig op de Openhuisdagen van Henry Schein om u te adviseren over de juiste praktijkkleding. De Openhuisdagen is dé plek om u te laten informeren over de nieuwste producten, toepassingen en ontwikkelingen. Meer dan 120 exposanten nemen u mee op een dentale ontdekkingsreis en tonen u wat er in de huidige prakt...

  Lees verder