header-nieuwsbrief-dec-2017

Dienstverlening

Naast een uitgebreide collectie beroepskleding, biedt De Berkel ook een aantal ondersteunende diensten aan. Hieronder leest u meer over deze dienstverlening.

Landelijk dekkend dealernetwerk

De Berkel heeft een landelijk dealernetwerk. Onze dealers zijn ervaren en deskundig, hierdoor zijn zij in staat u altijd van een passend advies op maat te voorzien. 

Heeft u als organisatie besloten om uw medewerkers van bedrijfskleding te voorzien en wilt u volledig ontzorgd worden? Dan bent u bij ons in goede handen. 

Samen met onze dealerpartners zijn wij in staat u van ontwerp tot definitieve keuze te begeleiden en te adviseren. Vervolgens zullen wij voor uw organisatie het doorpassen en maatnemen van uw medewerkers uit gaan voeren.

Tijdens de productie kan de kleding van uw logo worden voorzien. Met het verstrekken van de geproduceerde kleding op dragersniveau ontzorgen wij uw organisatie volledig, waardoor u zich volledig kunt blijven focussen op uw eigen werkzaamheden.

Er zit altijd een dealerpartner van De Berkel in uw omgeving. 

Uw kleding is onze zorg.

Digitale Maatopname

Mensen werken graag in goed zittende bedrijfskleding. Daarbij is het van belang om goed de maat op te nemen. Het is nu mogelijk om dit met behulp van innovatieve scantechnologie snel, betrouwbaar en gemakkelijk te regelen voor u en uw medewerkers. Met slechts 2 scans meten we de juiste kledingmaten voor uw medewerkers.

Lees hier hoe dat precies in z’n werk gaat.

Lees hier hoe dat precies in z’n werk gaat
 

Kledingbeheersysteem

Bij De Berkel is het mogelijk dat uw bedrijf een eigen webshop-omgeving krijgt. Dit systeem is binnen onze organisatie bekend als het kledingbeheersysteem. In dit systeem kunnen de medewerkers van uw bedrijf zelf hun kleding aanschaffen. Het systeem houdt bij welke maten zij dragen en hoeveel producten zij per vastgestelde periode mogen aanschaffen. Het is ook mogelijk om als inkoper of manager binnen het kledingbeheersysteem te winkelen voor uw medewerkers. Bestellen is dan eenvoudig mogelijk door middel van een inlog op de website van De Berkel of een dealer.

dienstverlening-kledingbeheersysteem--site-

Customizen

Naast onze uitgebreide collectie beroepskleding, biedt De Berkel ook de mogelijkheid om uw bedrijfskleding te customizen, dit kan vanaf 10 stuks.

Met het unieke Mixit-concept van De Berkel is het mogelijk om uw zorgkleding vanaf 10 stuks naar eigen smaak aan te passen. Neem contact op met een van onze dealers, om uw unieke bedrijfskleding samen te stellen uit de miXit collectie. 

MixitShield-1140pix

Teamdress Modulair geeft u de mogelijkheid om vanaf 10 stuks een uniek kostuum samen te stellen (meer dan 50.000 combinaties mogelijk). U kunt zelf een keuze maken in binnen- en buitenstoffen, knopen en stikselkleuren en eventueel voorzien van uw logo, afgestemd op uw corporate wear met een jarenlange na-levergarantie. 
Bekijk de onderstaande video met de mogelijkheden of neem contact op met een van onze dealers om uw eigen kostuums samen te stellen.

Vanaf 80 stuks kunt u uw hele eigen kledinglijn door De Berkel samen laten stellen.

Werkwijze

 

In dit filmpje ziet u een voorbeeld van een hele kledinglijn die we ontwierpen voor Centerparcs

Contact

Wilt u een eigen kledinglijn laten samenstellen? Neem dan contact op met ons.