header-nieuwsbrief-dec-2017

Customized

Naast onze uitgebreide collectie beroepskleding, biedt De Berkel ook de mogelijkheid om uw eigen bedrijfskleding samen te stellen.

Met het customized-concept heeft De Berkel een oneindig speelveld gecreëerd, waarmee u voor uw organisatie uw eigen unieke bedrijfskledinglijn kunt ontwerpen.

Met het customized-concept kunt u op basis van de “budget-, comfort- en sportline” uw eigen kledinglijn samenstellen. Hierbij zijn niet alleen de stoffen, garens en logo’s variabel, maar tevens ook de mouwen, zakken en kragen zijn uitwisselbaar. Met het customized-concept ontwerpt u uw kledinglijn voor uw organisatie op maat.

Berkel customized

Teamdress Modulair

Teamdress Modulair geeft u de mogelijkheid om vanaf 10 stuks een uniek kostuum samen te stellen (meer dan 50.000 combinaties mogelijk). U kunt zelf een keuze maken in binnen- en buitenstoffen, knopen en stikselkleuren en eventueel voorzien van uw logo, afgestemd op uw corporate wear met een jarenlange na-levergarantie. 
Bekijk de onderstaande video met de mogelijkheden of neem contact op met een van onze dealers om uw eigen kostuums samen te stellen.

Vanaf 80 stuks kunt u uw hele eigen kledinglijn door De Berkel samen laten stellen.

Contact

Wilt u een eigen kledinglijn laten samenstellen? Neem dan contact op met ons.