Banner

Vacatures

TEAMLEIDER KLANTENSERVICE

Als Teamleider klantenservice geef je leiding aan de afdeling (4 collega’s) waar je met jouw kennis en ervaring in staat bent om constant de optimale klantbeleving en kostenbeheersing te verbeteren. Samen met jouw team streef je naar de best mogelijke service door de klantcontacten en werkprocessen te optimaliseren.

Naast het leidinggeven over de afdeling ben je ook medeverantwoordelijk voor de orderuitvoering. Hierbij kun je denken aan taken als de verwerking en afhandeling van binnengekomen orders, toezien (en uitvoeren) op een correcte communicatie met klanten en de verwerking van gegevens, klachtenafhandeling, bewaking van de levertijden en het mede bewaken van de gemaakte afspraken met én bij de klant.

Jij, als Teamleider Klantenservice, bent ook degene die de contacten onderhoudt met verschillende afdelingen, met klanten maar ook met de buitendienst. Jij kunt hen ondersteunen waar nodig. Evenals het contact onderhouden en de samenwerking opzoeken met het moederbedrijf Teamdress dat is gevestigd in Duitsland (Hamburg).

Uiteindelijk is het doel om samen met je team bij te dragen aan de omzetrealisatie van De Berkel en streef je ernaar dat iedere klant met een tevreden gevoel de telefoon ophangt of de e-mail afsluit.

Voor meer informatie:

Oostmatch - Teamleider Klantenservice