Banner
Afbeelding: deberkel-Logo mit claim_01

Nieuwe merkidentiteit voor De Berkel en Teamdress

18.03.2024

Een nieuwe merkidentiteit en duidelijke positionering van de merken de berkel® en teamdress® is het resultaat van een herziening van de merkstrategie van het bedrijf.

Het resultaat is een modern merkbeeld gekenmerkt door een nieuwe claim, een nieuwe huisstijl, een unieke beeldtaal en een duidelijke branche differentiatie van de collecties naar doelgroepen. Door deze differentiatie kunnen de merken beter worden gepositioneerd.

Het merk de berkel® staat voor modieuze, hoogwaardige beroepskleding voor zorg, gastronomie en food. De collecties overtuigen door een uitstekende pasvorm, een lange levensduur, functionaliteit en duurzaamheid. De eigen designafdeling en productie voldoen aan de hoogste normen op het gebied van ontwerp, materiaal en kwaliteit.

Aangevuld met een bewust gebruik van grondstoffen en een strenge selectie van leveranciers en partners voldoet de beroepskleding van de berkel® aan de hoge duurzaamheidseisen.

Comfortabel, slijtvast, functioneel, modern en tijdloos - de berkel® beroepskleding is op veel gebieden van hoge klasse. Deze voorname kenmerken op het gebied van pasvorm, ontwerp, kwaliteit en duurzaamheid wordt al heel goed overgebracht door de bekende claim. Het verouderde de berkel® logo verschijnt nu in een nieuw, modern lettertype.

Op de beurzen in Gent (Inspire Health & Care - 19 t/m 21 maart) en Utrecht (Zorg & Facilty 2024 - 9 t/m 11 april) wordt de nieuwe huisstijl gepresenteerd.

Het merk teamdress® biedt moderne, hoogwaardige werkkleding voor de extreme eisen van ambachtelijk beroepen en industrie. Teamdress® collecties voldoen aan de speciale behoeften van deze doelgroepen met een comfortabele pasvorm, speciale eigenschappen en maximale robuustheid, reparatiegemak en duurzaamheid. In combinatie met productie in eigen huis en een bewuste keuze van stoffen, leveranciers en logistieke partners staat teamdress® voor een hoge duurzaamheidsstandaard.

Zowel de teamdress® doelgroep als de teamdress® collecties werkkleding leveren elke dag topprestaties. Niet alleen op het vlak van levensduur, weerbestendigheid en comfort, maar ook op het vlak van kwaliteit, design en duurzaamheid. Dit uitstekende prestatieprofiel van teamdress® wordt weerspiegeld in de nieuwe claim. De moderne teamdress® belettering blijft behouden.