Banner
Afbeelding: IMG_0726

Nieuwe kleding voor Rijnstate

10.10.2016

Vanaf 6 juni dragen alle medewerkers en artsen op alle locaties van Rijnstate (Arnhem, Zevenaar en Velp) nieuwe dienstkleding van De Berkel. De kleding is moderner, eleganter en heeft meer draagcomfort. Voor patiënten is het vanaf nu duidelijker wie wat doet. Verpleegkundigen en artsen dragen wit, ondersteunende functies dragen meer kleur. De oude uniformen worden beschikbaar gesteld aan een goed doel.

"Op onze ziekenhuislocaties zien we steeds meer verschillende soorten kleding," vertelt Maaike de Ridder, projectleider van de nieuwe kleding. "Op verschillende  locaties zijn van oudsher andere uniformen aanwezig. Omdat wij als Rijnstate graag eenduidig naar buiten treden als één ziekenhuisorganisatie en geen verwarring willen scheppen bij onze patiënten, hebben we één nieuwe kledinglijn gecreëerd van goede, professionele en mooie uniformen die aansluiten op onze nieuwe huisstijl.

Om de nieuwe kleding op een ludieke wijze te introduceren bij medewerkers en patiënten/bezoekers is een film gemaakt. Deze is te zien op http://www.rijnstate.nl/web/Nieuws/Nieuwe-kleding-voor-Rijnstate.htm